Je kent ze misschien wel; de advertenties via Facebook, Twitter en of Instagram van Saal-Digitaal fotoservice, of je als tester wilt fungeren en na afloop een eerlijk en oprecht review wilt schrijven. Een review over jou bevindingen en hoe je alles ervaren hebt. Dat kan zijn over een fotoboek of zoals in mijn geval een wanddecoratie.

Ik was nog druk bezig met het uitzoeken, sorteren en bewerken van mijn foto’s voor Facebook en website. Overigens moest mijn website nog geheel aangebouwd en gevuld worden met content toen, op Twitter wederom een oproep voorbij kwam van Saal-Digitaal ! Ik besloot om daar toch maar eens op te reageren, al was ik weliswaar nog niet helemaal klaar met het uitzoeken van de foto’s en aanmaken van mijn website, maar dacht dat enig reactie van hun kant toch wel even op zich zou laten wachten en dus stuurde ik op 5 februari 2018 ’s avonds rond 19:30 de aanvraag in en zou verder wel afwachten wat er komen ging.

‘Verbaasd als ik was’ 

6 februari 2018 6:47 kwam er een e-mail binnen van Saal-Digitaal met de volgende allervriendelijkste tekst “Geachte heer van Leuven, Hartelijk dank voor uw e-mail. We zijn zeer verheugd over uw deelname aan onze test en kijken uit naar uw persoonlijke review. Enz. enz.” Verbaasd als ik was vanwege deze snelle reactie bedacht ik mij ook ineens dat ik nog totaal geen keuze had gemaakt welke foto ik voor deze test dan wilde gebruiken. Nou ja; eerst maar eens verder met het uitzoeken en de website en dan zou de wanddecoratie als vanzelf wel komen, ik had immers 4 weken de tijd om de waardecheque in te leveren.

Dagen gingen voorbij toen op 21 februari 2018 er wederom een e-mail van Saal-Digitaal binnenkwam met daarin het volgende; “Geachte heer van Leuven, U bent voor enige tijd als reviewer voor onze fotoproduct test uitgekozen. Ik wilde u vragen of u hulp bij het ontwerpen nodig heeft. Wanneer u nog vragen of andere aangelegenheden heeft, kunt u te allen tijde contact met mij opnemen. Ik help u graag verder.” Nou dat is toch allervriendelijkst en attent van ze om dat aan te bieden en je te volgen of het lukken wil?!

Na enkele dagen enige foto’s naast elkaar te hebben gehad werd de beslissing op 28 februari 2018 genomen, de software van Saal-Digitaal gebruikt om de wanddecoratie aan te maken, te controleren en vanuit de software, hartstikke handig en slim geregeld, te bestellen. Al snel na de bestelling ontving ik een e-mail met de volgende inhoud “Geachte heer van Leuven, Hartelijk dank voor uw bestelling. Wij zijn zeer verheugd dat u voor een product van saal-digital.nl gekozen heeft. Hierbij ontvangt u uw bestelbevestiging. De factuur ontvangt u bij de verzendbevestiging.” Tevens wordt er in de e-mail ook een link meegegeven waar als je op klikt je gehele bestelling netjes kan volgen en indien nodig zelfs nog aanpassen en uitleg over de dagen vanaf productie tot aan verzending!

En nu maar wachten op de pakketdienst…

De volgende e-mail ontving ik op 1 maart 2018; “Geachte heer van Leuven, Met vreugde informeren wij u, dat wij zojuist uw bestelling hebben verzonden. Hierbij ontvangt u de factuur.” Voorts was het pakketje online te tracen bij DHL.

'Ding-dong; Uw pakketje uit Duitsland'

3 maart 2018, Ding-dong; Uw pakketje uit Duitsland van Saal-Digitaal. Uiteraard moest het pakket meteen geopend worden om zo het resultaat te kunnen bekijken en zowel de eerste als tweede en derde indrukken waren zeer goed te noemen, eigenlijk uitstekend. De wanddecoratie zat goed en stevig verpakt en het eindresultaat alsook de kwaliteit van het gebruikte product, namelijk Alu-Dibond 30 x 50 waar de afdruk op is gedaan is zeer goed te noemen. Hoe, op langer termijn de afbeelding zich zal houden qua verkleuring door zon- en daglicht zal uiteraard nog moeten blijken maar zoals dit nu geleverd is heb ik daar best wel vertrouwen in!

Zo werd de wanddecoratie afgeleverd...
Zo werd de wanddecoratie afgeleverd…
Aluminium ophangprofiel aan de achterzijde !
Aluminium ophangprofiel aan de achterzijde !
Het eindresultaat, ik ben er blij mee !
Het eindresultaat, ik ben er blij mee ! Nu alleen nog een plekje uitzoeken waar die het beste tot zijn recht komt. De locatie die in eerste instantie was gekozen bleek achteraf voor deze foto niet de meest geschikte locatie…

Gerelateerde Afbeeldingen:

error: Sorry maar ik bescherm mijn content !!!